Cautare

318 de rezultate pentru "world vision" (2.76 secunde)
Anuntul a fost facut la Hong Kong, in cadrul ITU Telecom World 2006, o conventie importanta pentru industria de telecomunicatii.
Blizzard a anuntat ca The Burning Crusade, primul expansion al MMORPG-ului de succes World of Warcraft, s-a vandut in mai mult de 3,5 milioane de copii, in prima luna dupa lansare.
PrePay Music ofera 150 de SMS-uri nationale gratuite si 2 MB de trafic la fiecare reincarcare cu minimum 7 euro in termen de 30 de zile, reduceri de 50% in Orange World pe wap, precum si acces la Music TV si Music Radio.
Astfel, in cadrul conferintei "World Wide Developers Conference" care se desfasoara la San Francisco zilele acestea, Apple a lanast o versiune beta a browser-ului Safari pentru Windows.
Daca treci peste faptul ca te obisnuiesti destul de greu cu Pirates of the Burning Sea, jocul îti ofera unele dintre cele mai mari satisfactii ale unui RPG (role-playing game) pe internet. Pirates of the Burning Sea nu este un World of Warcraft pe mari.
Noul model Samsung va fi prezentat saptamana viitoare la expozitia Mobile World Congress din Barcelona, potrivit Yahoo News. Compania Samsung nu a anuntat o data a lansarii pe piata, nici pretul noului telefon.
90 dolari, in timp ce un mouse "tunat" dupa World of Warcraft poate fi si mai scump, de vreme ce are "accesorii" de schimb - luminite si tot felul de astfel de "dracii"…
Persoanele de varsta a treia sunt categoria cu cea mai importanta rata de progres in ceea ce priveste utilizarea internetului, acestea reprezentand viitorul mediului on line, arata un studiu prezentat la Madrid, in cadrul congresului World Wide Web, informeaza AFP.
"Moving the world off Internet Explorer 6". Pe noul site, www.IE6Countdown.com, Microsoft isi concentreaza efortul pentru a-i convinge pe utilizatori sa renunte la browser-ul vechi de 10 ani.
Cu ocazia evenimentului World Wide Partner Conference, Microsoft a oferit cateva detalii interesante referitoare la modul de organizare a sistemelor de operare pe care le produce si chiar viitorul brandului Windows, un nume la care compania pare hotarata sa renunte in viitorul nu foarte indepartat, scrie go4it.ro Microsoft tinteste catre un ecosistem unificat, care sa includa deopotriva sisteme PC, telefoane mobile, tablete si chiar televizoare.
PC World se asteapta ca procesorul folosit pe tabletele iPad sa fie redus in dimensiuni si utilizat si pe iPhone.
Pe la mijlocul anilor ‘90 a elaborat proiectul Bomis, o intreprindere de servicii publice pe calea "World Wide Web" (www).
De asemenea, organizatia afirma ca aceasta industrie a luat avant o data cu data de 11 septembrie 2001, cand cele doua turnuri World Trade Center din New York au fost distruse.
Anarchy Online schimba putin perspectiva MMORPG-urilor, prin Secret World, a carui actiune se desfasoara intr-o lume contemporana macinata de razboi, intre organizatiile secrete.
In orice caz, multi producatori pastreaza pentru Mobile World Congress Barcelona din februarie lansarile de impact, cum ar fi noul Samsung Galaxy.
Intr-un interviu pentru Network World de anul trecut, TinKode a declarat ca spargerea serverelor agentiilor spatiale este un hobby si ca daca cineva vrea sa il angajeze "discutam, nicio problema".
Potrivit site-ului origo.hu, RCS&RDS a introdus recent in grilele sale proprii posturile TV - Digi World, Digi Life - anuntand si intentia lansarii unui nou post propriu - Digi Animal.
Contra sumei de 8 euro, pachetul World HD ofera o selectie de 65 canale TV (19 in format HD), in care se regasesc canale de documentare ca Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, DiscoveryChannel, Discovery Science HD, Discovery Showcase HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Animal Planet, canalele Film Cafe si Filmbox HD, respectiv canalele Eurosport HD si Eurosport 2 HD.
• Se poate folosi orice echipa de club sau nationala, exceptie facand Classic XI sau World XI. • Fiecare jucator are dreptul la 3 pauze de maxim 1 min pentru schimbari si modificari de tactici.
Pentru talentul sau, Shakuntala Devi (4 noiembrie 1929 - 21 aprilie 2013) a fost inclusa, in 1982, in The Guinness Book of World Records.
google-analytics.com